Home / archiefcentraal / huldiging van 800e lid bij sv nieuwleusen

huldiging van 800e lid bij sv nieuwleusen

S.V. Nieuwleusen heeft een mijlpaal bereikt: afgelopen zaterdagwerd het 800e lid gehuldigd door voorzitter Bert de Roo. Lars Herssevoort is de gelukkige en werd twee keer in het zonnetje gezet, ‘s morgens na afloop van de training van Jong Oranje en ‘s middags na de wedstrijd van het 1 elftal. Lars kreeg een S.V. Nieuwleusen vaantje en een mooi oranje voetbaltenue van het Nederlands elftal.

Lars heeft zich aan het begin van dit seizoen aangemeld voor de trainingen van Jong Oranje. Deze trainingen zijn geheel gratis en vrijblijvend, dus Lars was nog geen lid . Lars voetbalt in middels bij de 4 tegen 4 van de F’ jes en heeft zich dus aangemeld als lid. Hij is een erg enthousiaste speler.

De trainingen van Jong Oranje, elke zatermorgen van 11.00 uur tot 12.00 uur, zijn een groot succes. Tijdens de Open dag op 3 september kwamen maar liefst 50 jongens en meisjes uit de groepen 1, 2 en 3 van de basisscholen hier op af. Op een speelse en sportieve manier wordt kennisgemaakt met de voetbalsport. In het loop van het seizoen hebben 67 kinderen meegedaan en inmiddels zijn er al 19 doorgestroomd naar de 4 tegen 4. De voetbalactiviteiten voor Jong Oranje worden gecoördineerd door Ernst Bollemaat. Ook helpen jeugdtrainers en spelers van het eerste elftal mee met de begeleiding. In de winter zijn de trainingen in de sporthal.

Nieuwe aanmeldingen zijn altijd welkom. De kinderen die zich aanmelden krijgen allemaal een mooi oranje bal en een echt S.V. Nieuwleusen voetbalshirt. De trainingen gaan de komende weken nog door tot en met de maand mei. Op 2 september gaat het nieuwe seiezoen weer van start

Voor meer informatie, kunt u een mail sturen naar jongoranje@svnieuwleusen.nl

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.