Home / archiefcentraal / holland heidepark house

holland heidepark house

Stichting Olé houdt ook dit jaar weer het zomerevenement Lemelerveld SpetterT bij Natuurzwembad Heidepark. Dit jaar is het weekend van zaterdag 30 juni en zondag 1 juli geprikt. Het wordt wederom een weekend vol vermaak, muziek, theater, sport en spel voor alle leeftijden.

Nieuw onderdeel op de zaterdagavond is het Holland Heidepark House. De stichting Olé wil graag alle Lemelerveldse kampioenen op deze avond huldigen en in de spotlights te zetten. Hiervoor zijn alle besturen van de sportverenigingen uit Lemelerveld aangeschreven om hun kampioenen (vanaf 16 jaar) aan te melden.

Heb je nog geen bericht ontvangen, maar denk je wel in aanmerking te komen, meld je dan aan via jeroen_schrijver@hotmail.com.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.