hofsink topscorer van het vechtdal

Rolf Hofsink van Mariënberg is topscorer van het seizoen 2011/2012 van het Vechtdal Centraal geworden. Zijn 16 treffers in 22 wedstrijden werden dit weekend niet meer verbeterd.

Tom Odink (Nieuwleusen) en Floris Meerveld (ASC’62) bleven op 15 steken na 26 wedstrijden. Hofsink is dus de terechte winnaar, want zijn gemiddelde is 0.72 per wedstrijd, terwijl Odink en Meerveld op een gemiddelde van 0.57 komen. Zelfs Koen Daman (OVC’21) met 14 treffers uit 20 wedstrijden heeft een beter gemiddelde namelijk 0,7. Omdat Kloosterhaar later inschoof hebben we die club niet mee laten doen, maar voor volgend jaar natuurlijk wel.

Hopleijk gaan er volgend seizoen nog wat meer vereniginen mee doen met deze Vechtdal competite zodat het nog spannender wordt. Als clubs als Bergentheim, SVV’56, Hardenberg ’85, Dedemsvaart, EMMS, Bruchterveld etc mee willen doen met voetbal live,kun ze contact opnemen met Bart Nijstad. (bartnijstad@hetnet.nl). Tot volgend seizoen. En alle correspondenten hartelijk dank.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.