Home / archiefcentraal / hko verzorgt weer luxe busreizen

hko verzorgt weer luxe busreizen

De Historische Kring Ommen en de vereniging Gemienschop van Oll Ommer rhouden op woensdag 30 mei weer om 18.00 uur weer een luxe busreis vanaf het Streekmuseum. Daarna volgen er herhalingen op 13 juni, 27 juni en 11 juli.

“De belangstelling voor de bustochten is elk jaar enorm. We moeten zelfs meerdere avonden plannen om iedereen mee te laten doen. Voor de deelnemers is het een leuke kennismaking met de mooie omgeving. Vaak blijkt dat ze die niet zo goed kennen”, aldus Aldien Pasman van de HKO. Volgens Dinie Dunnewind van Oll Ommer gaat het om nieuwe routes en leuke plekjes in de eigen regio.

Het is voor de vierde achtereenvolgende jaar dat de twee historische verenigingen deze bustripjes organiseren. De bustocht duurt ruim drie uur met onderweg een koffiepauze. De kosten bedragen 12 euro per persoon. Niet-leden betalen 14 euro per persoon.

Deelnemers moeten zich vooraf melden bij Henk Soer via 0529-455654 of soersa@12move.nl) of bij Aldien Pasman via 0529-453446.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.