Home / archiefcentraal / groene toekomst centraal bij kinderboerderijdag

groene toekomst centraal bij kinderboerderijdag

Het thema “Een Groene Toekomst” staat dit jaar centraal tijdens de Nationale Kinderboerderijendag. Ook Natuurboerderij Lindehoeve in Dalfsen zet op 2 juni de deuren open en richt zich dan met name op Duurzaamheid.

Ben je ook nieuwsgierig naar wat duurzame dieren zijn en of ze wel op de boerderij lopen? Hoe pak je meer groen aan, het onnodig verspillen van drinkwater en hoe bouw je duurzaam een bijenstal? Tijdens de kinderboerderijdag krijg je antwoord op die vragen.

Voor de kinderen is er van alles te doen en te zien. Lekker knutselen aan een vlindermuur, spelletjes doen. De schapen worden geschoren, je mag door de telescoop kijken van Sterrenwacht het Vechtdal, je kunt diverse opdrachten uitvoeren of het kabouterpad lopen, naar de bijen kijken. Een heerlijke doe en leermiddag over een groene Toekomst. De boerderij is open tussen 13.30 en 16.30 uur.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.