groene toekomst centraal bij kinderboerderijdag

Het thema “Een Groene Toekomst” staat dit jaar centraal tijdens de Nationale Kinderboerderijendag. Ook Natuurboerderij Lindehoeve in Dalfsen zet op 2 juni de deuren open en richt zich dan met name op Duurzaamheid.

Ben je ook nieuwsgierig naar wat duurzame dieren zijn en of ze wel op de boerderij lopen? Hoe pak je meer groen aan, het onnodig verspillen van drinkwater en hoe bouw je duurzaam een bijenstal? Tijdens de kinderboerderijdag krijg je antwoord op die vragen.

Voor de kinderen is er van alles te doen en te zien. Lekker knutselen aan een vlindermuur, spelletjes doen. De schapen worden geschoren, je mag door de telescoop kijken van Sterrenwacht het Vechtdal, je kunt diverse opdrachten uitvoeren of het kabouterpad lopen, naar de bijen kijken. Een heerlijke doe en leermiddag over een groene Toekomst. De boerderij is open tussen 13.30 en 16.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.