Home / archiefcentraal / gratis kamperen bij de lemeler esch

gratis kamperen bij de lemeler esch

Komend weekend (11 – 13 mei) kan iedereen gratis komen kamperen bij De Lemeler Esch. Het jaar 2012 staat bij de camping in het teken van natuur en landschap.

Eigenaren Wilma en Tinus vinden het erg belangrijk dat het bijzondere gebied waar de camping deel van uit maakt behouden blijft en waar nodig ontwikkeld wordt. “We merken dat onze gast ontzettend geniet van de vele fiets- en wandelmogelijkheden en erg enthousiast is over de bijzondere natuur” aldus Wilma. Om Landschap Overijssel te steunen hebben Tinus en Wilma besloten om dit jaar op allerlei manieren geld in te zamelen voor het landschap.

Iedereen kan aankomend weekend gratis komen kamperen, mits er bij aankomst € 20,00 gedoneerd wordt aan Landschap Overijssel. Gasten die al donateur zijn hoeven uiteraard geen extra donatie te doen. Toprecreatie zorgt voor bijzondere kinderactiviteiten tijdens dit weekend en een leuke verrassing voor Moederdag. Voor meer informatie: www.lemeleresch.nl/gratis-kamperen

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.