goede tijden lopers ag 85

Een aantal lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 deed mee aan de Geert Brettscheiderloop in Zwolle. Dit was de zevende en laatste wedstrijd van het NOVON Recreatiecircuit van dit seizoen. De wedstrijd werd georganiseerd door AV PEC1910.

Albert Mussche liep de 15 kilometer in 1.02.32 en Roelof Sondaar liep 1.10.08. Op de tien kilometer was Mirella Makkinga de snelste bij de vrouwen. Zij liep een tijd van 43.52 minuten. Fred Koningstein liep de 5 kilometer in een tijd van 21.10 minuten, waarmee hij zijn persoonlijk record met een halve minuut scherper stelde.

Op Koninginnedag werd in Elburg de Wallenloop georganiseerd. Onder warme omstandigheden won Bert de Boer hierbij op de vijf kilometer de vierde prijs met een tijd van 17.57 minuten. Jan Dunnink deed er 23.30

minuten over. Bij de Crossloop in Zuidwolde liep Jennie Braamskamp de vijf kilometer in een tijd van 23.25 minuten. Gert-Jan Ubels liep een tijd van 26.00 minuten. Bij de wedstrijd over tien kilometer liep Roelof Sondaar een tijd van 46.36 minuten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.