Home / archiefcentraal / goede start bedrijvenclub sv nieuwleusen

goede start bedrijvenclub sv nieuwleusen

De avond ging van start met een leuke film over S.V. Nieuwleusen en tevens presenteerde de voetbalvereniging haar plannen voor de Bedrijvenclub S.V. Nieuwleusen.

Met het oprichten van een Bedrijvenclub wil S.V. Nieuwleusen ondernemers uit Nieuwleusen en omgeving een nieuw platform bieden met voetbal als bindmiddel. Door een zakelijk netwerk te combineren met een stuk ontspanning worden de bekende twee vliegen in één klap geslagen. Daarnaast dragen de leden bij aan de sportieve ontwikkeling van S.V. Nieuwleusen.

Om te kunnen netwerken organiseert de Bedrijvenclub verschillende activiteiten. De insteek is niet alleen zakelijk, maar ook gericht op vermaak en gezelligheid.

Met maar liefst 800 leden staat S.V. Nieuwleusen midden in de samenleving. Daarom wil de club met de Bedrijvenclub activiteiten ontplooien waaruit de maatschappelijke betrokkenheid blijkt. Dit kunnen activiteiten zijn voor ouderen of voor mensen met een beperking of een sociaal probleem. Het organiseren van een evenement waarbij de opbrengst naar een goed doel gaat is natuurlijk ook een mogelijkheid.

Voor vragen en voor aanvraag van de informatiefolder kun je mailen naar bedrijvenclub@svnieuwleusen.nl

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.