Home / archiefcentraal / geslaagde dansavond in t witte peerd

geslaagde dansavond in t witte peerd

In ‘t Witte Peerd in Nieuwleusen vond zaterdag 12 mei geslaagde dansavond plaats. Deze werd door enkele dansliefhebbers in nauwe samenwerking met de zaalexploitant van het Cafe-Retaurant georganiseerd.

De avond werd verzorgd door het Diamond Trio. Deze band uit Groningen geniet in de gehele regio van Noordoostelijk Nederland zekere bekendheid als het gaat om het organiseren van prima, muzikale en gezellige dansavonden.

Het talrijke publiek kon deze avond genieten van allerlei soorten stijldansen, die onder een zeer goede, muzikale begeleiding de revue passeerden. Het is een goed initiatief dat dergelijke avonden nog worden georganiseerd. Op deze manier wordt er een bijdrage geleverd aan het in stand houden van de plattelandscultuur, waar dansen een onmisbaar deel van uitmaakte.

De bezoekers konden terugzien op een zeer geslaagde avond en kijken al uit naar de volgende dansavond.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.