Home / archiefcentraal / geslaagde clinic mizuwaai in nieuw heeten

geslaagde clinic mizuwaai in nieuw heeten

Keepster Annick Lipman en speelsters Esther Schop, Isabelle Jongenelen en Angela Malestein namen voor anderhalf uur de speelsters onder handen.

De eerste groep, de C-jeugd van Nieuw Heeten, kwam wat voorzichtig de sporthal binnen. Maar zodra de meisjes eenmaal aan de slag mochten, was het ijs gebroken. Ze luisterden aandachtig naar wat de internationals te vertellen hadden. Toen er na afloop werd gevraagd wat er nou het leukste was kwam als antwoord: “De trucjes, die met die elleboog. Dat gaan we morgen in de wedstrijd ook proberen.”

Later was het de beurt aan de B- en A-jeugd van Nieuw Heeten. Tijdens deze oefeningen was er vooral aandacht voor de verschillende posities in het veld. De speelsters kregen aanwijzingen om zichzelf beter in schotpositie te brengen. De keepsters werden apart aan het werk gezet. Na afloop kwamen de Nieuw Heeten-meiden met rode wangen en een grote glimlach het veld af: “Die meiden zijn echt goed, zeg.”

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.