gans anders door naar halve finale wraak

Gans Anders heeft zich zaterdag rechtstreeks geplaatst voor de halve finale van de Wraak van Vechtdal, een initiatief van het Stone Rock festival, Vechtdal Centraal, Vechtdal FM en Flynth. In Café Calluna in Ommen liet de band Premium, Minxy Noir en Lyssa achter zich.

Een avond gevuld met goede live-muziek, enthousiaste muzikanten en een gezellige sfeer. De avond was de laatste voorronde: Volgende week, zaterdag 26 mei, zullen er vier bands tijdens de halve finale spelen in Café de Brouwerij in Nieuwleusen.

Minxy Noir mocht vanwege een ander optreden later op de avond de Wraak van Vechtdal aftrappen. De muzikanten hebben duidelijk podiumervaring en zetten een goede set neer. Als tweede mocht de band Premium het podium beklimmen. Vier muzikanten begeleiden een vrouwelijke en mannelijke zanger(es) met stevige rock-covers. De zangeres heeft een groot stembereik en krijgt in Calluna de eerste voetjes van de vloer.

Lyssa maakt garagefunk en is een geweldige toevoeging op de line-up. De bandleden leven naar eigen zeggen een zwervend bestaan wat betekend dat ze tussen Utrecht en Zwolle wonen, werken en school combineren. Ondertussen staat de gezellige kroeg in bosrijk Ommen goed vol.

Afsluitend is het tijd voor Gans Anders. Een swingende coverband aangevuld met saxofoon. De band heeft overduidelijk veel plezier in het optreden en wint het publiek voor zich. Na de publieksstemming blijkt dan ook dat de prijzenpot en de plek in de halve finale gaat naar deze act.

Volgende week is de eerste halve finale van de Wraak van Vechtdal in café de Brouwerij in Nieuwleusen. Vier bands staan op het podium en kunnen daarmee doorgaan naar de grote finale in de Trefkoele in Dalfsen. Een aantal bands zijn al bekend, op de laatste(n) kan nog gestemd worden op www.dewraakvanvechtdal.nl, op deze website zijn ook filmpjes te vinden van de deelnemende bands.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.