florien hilgenkamp in concert

Florien creëerde dit inventieve project, waarin de klassieke zangkunst moeiteloos wordt gecombineerd met het lichtere genre. De jazzy Cabaret Songs van de Amerikaanse componist William Bolcom vertellen op humoristische wijze over een vrouw, wachtend, alleen in haar flat op een bed. Intussen ontsnapt ze in heftige dromen over sensuele, sterke vrouwen zoals Ilia uit de opera Idomeneo van Mozart, de zeemeermin van Haydn, Lilian uit het muziektheater Happy End van Kurt Weill en Rossini’s herderinnetje. Wat zouden deze vrouwen doen in haar situatie?

Het theatraal concert “Dreamgirl” zal plaatsvinden op 3 juni om 15.30 uur in Onder Ons aan de Wilhelminastraat 70 in Dalfsen. Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar bij de Hakkenbar, Prinsestraat 22 in Dalfsen, Kontrast Sport & Wellness aan Haersolteweg 23 in Dalfsen, of via email: ProjectDreamgirl@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.