fietstocht rondom vechtgenotenhuis

Het is weer de tijd van de fietstochten. Daarom staat er bij Stichting Vechtgenoten een fietsactiviteit op het programma. De fietstocht vindt plaats op donderdagmiddag 24 mei. Eén van de gastvrouwen of -heren van Stichting Vechtgenoten leidt de tocht door het prachtige gebied rond het Vechtgenotenhuis.

Deelnemers kunnen gebruik maken van hun eigen fiets, maar er zijn ter plekke ook zes fietsen beschikbaar. De middag begint om 14.00 uur met een kop koffie of thee en aansluitend start de fietsactiviteit. Opgave dient minimaal twee dagen vooraf gedaan te worden.

Stichting Vechtgenoten, voor (ex)kankerpatiënten en hun naasten.

Vechtgenotenhuis, Beerzerweg 5, Ommen. Website: www.vechtgenoten.nl, e-mail: vechtgenoten@live.nl, telefoonnummer: 06 39032263.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.