Home / archiefcentraal / erbens natuurijs ook in dalfsen verkrijgbaar

erbens natuurijs ook in dalfsen verkrijgbaar

Dalfsenaren die Erben’s natuurijs wilden proeven moesten naar de dichtstbijzijnde winkel van Albert Heijn. Dat is dan Ommen, Raalte of Zwolle. Bij thuiskomst was het ijs al gesmolten. Dat is natuurlijk jammer van de kwaliteit. Daar is nu de volgende oplossing voor gevonden: als eerste horecabedrijf van heel Nederland, heeft partycentrum Het Boskamp Erben’s natuurijs in de bestelling. De ruimte in de vriescel is al gemaakt, en donderdagavond 24 mei wordt met de verkoop gestart.

De opbrengst van het ijs komt geheel ten goede aan het Jeugdsportfonds. Deze organisatie probeert ervoor te zorgen dat alle kinderen in Nederland aan sport kunnen doen. Het fonds betaalt bijvoorbeeld voetbalschoenen of het lidmaatschapsgeld van verenigingen voor kinderen van minder vermogende ouders.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.