Home / archiefcentraal / eerste editie twandeling in vilsteren

eerste editie twandeling in vilsteren

Je bent niet zomaar uitgewandeld in het Vechtdal in Overijssel. Inmiddels ligt er meer dan 1300 kilometer aan wandelnetwerk in het gebied. Ter promotie van dit netwerk vindt op zaterdag 12 mei in Vilsteren de eerste editie van de #twandeling plaats.

#Twandeling staat voor wandelen met de smartphone. De VVV van Vechtdal Overijssel heeft, in samenwerking met de gemeente Ommen, twee routes uitgezet. Deze routes, van 7 en 10 kilometer, zijn via het wandelnetwerk uitgestippeld. Langs de routes worden op meerdere plekken QR-codes geplaatst, die met de smartphone gescand kunnen worden. Deze QR-codes verwijzen naar interessante wetenswaardigheden over onder meer het landschap en de historie.

De #twandeling op zaterdag 12 mei is de eerste editie in Vechtdal Overijssel. De routes van de #twandeling zijn de hele dag toegankelijk en er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Het startpunt is Herberg De Klomp in Vilsteren. Geadviseerd wordt om voor vertrek even binnen te lopen. Daar staat een speciaal flesje water klaar en wordt de #twandeling verder toegelicht. Meer informatie is te vinden op www.twandeling.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.