e4 van asc62 kampioen

Hulde aan E4G van ASC’62! Het gemengde team van ASC’62 heeft de voorjaarscompetitie als kampioen afgesloten. Daarmee werd de verloren najaarscompetitie ruimschoots gecompenseerd.

Het kampioenschap had al eerder behaald kunnen worden, maar de wedstrijd tegen E3 (ook van ASC’62) werd verloren. “We zijn een sportieve vereniging, dat blijkt maar weer”. Aan het woord is Rita Oegema, één van de leiders van het team. Op de vraag hoe ze een gecombineerd team heeft ervaren, is ze duidelijk: “Leuk! Geen seconde spijt. Soms wel wat gedoe om een goede kleedkamer te vinden, want niet elke vereniging is op gemengde teams voorbereid. Maar dat zijn slechts ondergeschikte puntjes.”

Afgelopen zaterdag 19 februari werd het team gehuldigd in de ASC-kantine door voorzitter Jurrie van Keulen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.