Home / archiefcentraal / drie winnaars bij voorronde nk voetbaltechniek

drie winnaars bij voorronde nk voetbaltechniek

Bij JVC Dedemsvaart werd 2 mei een voorronde van het Nederlandse Techniek Kampioenschappen gehouden. Op sportpark de Boekweit verzorgde Jacob van der Schaaf een voetbaltechniekdag voor ruim dertig kinderen.

Aan het eind van de dag werd er gespeeld voor de titel ‘winnaar van de dag’. Dat werden Teije de Vries, Jarno Westerman en Maarten van de Weide. Zij mogen zondag 28 oktober op Papendal een gevolg geven aan de kampioenschappen. Hoofdprijs is dan een toegangskaartje voor een wedstrijd van Manchester United.

Lees ook

Sportclub Lemele laat rode lantaarn achter in Rijssen

RIJSSEN – Op de Koerbelt in Rijssen mocht sportclub Lemele de nare afdronk van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.