de stuwzangers tevreden op boer zoekt vrouw

Shantykoor De Stuwzangers is tevreden met de optredens op zaterdag 19 mei tijdens Boer zoekt vrouw LIVE. Dirigent Flip Jonkman: “Mede door het mooie weer werd het een heel gezellige dag.” De eerste twee optredens vonden plaats in De Tippe, de aftrap werd gegeven door Yvon Jaspers.

Om drie uur ‘s middags verzorgde het koor een optreden op het grote podium. Dat podium was nog bijna te klein; het koor met meer dan vijftig leden was bijna geheel aanwezig. Presentator Willy Oosterhuis zorgde dat het koor nog een toegift deed: Parel van de Zuidzee. Oosterhuis stond wel een beetje versteld van het koor: “Goh, jullie Stuwzangers hebben een nog vollere agenda dan menig artiest.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.