Home / archiefcentraal / de stuwzangers tevreden op boer zoekt vrouw

de stuwzangers tevreden op boer zoekt vrouw

Shantykoor De Stuwzangers is tevreden met de optredens op zaterdag 19 mei tijdens Boer zoekt vrouw LIVE. Dirigent Flip Jonkman: “Mede door het mooie weer werd het een heel gezellige dag.” De eerste twee optredens vonden plaats in De Tippe, de aftrap werd gegeven door Yvon Jaspers.

Om drie uur ‘s middags verzorgde het koor een optreden op het grote podium. Dat podium was nog bijna te klein; het koor met meer dan vijftig leden was bijna geheel aanwezig. Presentator Willy Oosterhuis zorgde dat het koor nog een toegift deed: Parel van de Zuidzee. Oosterhuis stond wel een beetje versteld van het koor: “Goh, jullie Stuwzangers hebben een nog vollere agenda dan menig artiest.”

Lees ook

Vilsteren moet het hoofd buigen voor Epse

EPSE – Met een zwaarbevochten ‘bloed, zweet en tranenoverwinning’ op Mariënheem in de pocket reisde …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.