Home / archiefcentraal / de stuwzangers in nijenhagen te ommen

de stuwzangers in nijenhagen te ommen

Shantykoor ‘De Stuwzangers trad woensdagavond vrijwel voltallig op in Wooncentrum ‘Nijenhagen’ in Ommen. Dit optreden werd aangeboden door Autoschadebedrijf Henk Koggel.

Direct na het uitstapje ‘Potsdam’ was het Vilsterse koor al weer operationeel. Onder leiding van dirigent Flip Jonkman zong het koor weer met veel temperament, terwijl de bewoners zichtbaar genoten. Ook het in Potsdam zo succesvolle lied ‘Rot ,rot sind die Rosen’ werd ten gehore gebracht.

Op Koninginnedagmorgen vond een optreden plaats in de ‘De Nieuwe Haven’ te Zwolle en ook de maand mei wordt voor de Stuwzangers een maand met veel optredens. Wie een uitgebreide fotosessie wil zien van het ‘Tulpenfest’ in Potsdam kan terecht op de website www.destuwzangers.nl. De bloemen waren woensdagavond uiteraard voor Henk Koggel. Ook voor volgend jaar heeft hij de bewoners van ‘Nijenhagen’ al weer een optreden van ‘de Stuwzangers’ beloofd.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.