Home / archiefcentraal / dauwtraptocht ommen

dauwtraptocht ommen

De ochtend ontwaakt, terwijl de nevel nog over de velden ligt… Vogels vormen een uitgebreid fluitorkest, verder is het rustig op de weg. Het is een bijzondere ervaring om ‘s morgens in alle vroegte met de fiets op pad te zijn. Daarom is er op Hemelvaartsdag een mooie fietstocht uitgezet in de omgeving van Ommen. Iedere fietsliefhebber kan deelnemen aan deze dauwtraptocht.

Alle deelnemende vroege vogels vertrekken om 6.00 uur ‘s ochtends vanaf het Hervormd Centrum in Ommen. Dit jaar kan er bij pechgevallen een beroep gedaan worden op rijwielhandel Brunink. Aan het einde van de fietstocht is er een dienst op een boerderij. De organisatie hoopt op mooi weer een grote opkomst.

Voor meer informatie kun je bellen naar: 0529-453888.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.