dalvo houdt 53e zomeravondvolleybaltoernooi

Volleybalvereniging Dalvo uit Dalfsen start op 22 mei voor de 53e keer het Dalvo-Univé zomeravondvolleybaltoernooi. De 42 deelnemende teams spelen op 22, 24, 25 29 en 30 mei. Op 31 mei worden de finalewedstrijden gehouden.

Onder de deelnemers zijn zowel ervaren als onervaren teams. Zo doet Eshuis BV voor de vijftigste keer mee, Vrolijke Trekkers voor de 35e en voor Toucher zal dit het dertigste zomeravondvolleybaltoernooi zijn. Nieuwelingen zijn onder meer Bouwbedrijf Bongers, Van alles wat, De Kornuit gaat vooruit en De winnaars van vorig jaar.

De teams worden ingedeeld in A- en B-poules, zodat alle deelnemers op hun eigen niveau kunnen volleyballen. In de A-poules wordt meestal fanatiek gestreden om de punten, terwijl het in de lagere poule vooral om de lol gaat, en de derde set aan de bar.

Dankzij de steun van toernooisponsor Univé en de sponsoren Keukenhuis Dalfsen, Ardesch Interiors, Compenz Automatisering, Brasserie Aan de Oever bij Mooi rivier, Hiawatha en Led`s Dance is het voor de volleybalvereniging Dalvo mogelijk om het volleybaltoernooi te organiseren. De uitslagen zijn iedere avond te volgen via de website www.dalvo.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.