Home / archiefcentraal / dalfsenaren vierde op wk acrogym

dalfsenaren vierde op wk acrogym

Dalfsenaren Leon van Dam en Mark Witvoet behaalden op het WK acrogym in Florida de vierde plek. Nooit eerder wist een Nederlands team op een WK zo’n hoge klassering te behalen. Met hun oefening lieten ze zien dat ze aansluiting hebben met de top van de wereld.

Ook andere leden van de familie Van Dam kwamen uit op het toernooi. Juliët van Dam eindigde met haar partner Rik van Selling uit Hattem op de zesde plaats. Vorig jaar wonnen zij zilver op het EK. Lianne van Dam en haar partners Romy Holtvluwer uit Ommen en Doreen Posthuma uit Apeldoorn lieten twee goede oefeningen zien, en haalden daarmee de 23e plek.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.