Home / archiefcentraal / column stuiterbal de boer vond een vrouw

column stuiterbal de boer vond een vrouw

Afgelopen week vond in Vilsteren het bijzonder groots evenement Boer Zoekt Vrouw Live plaats. Een uitgelezen plaats voor zo’n event. Vilsteren is mooi, heeeel mooi! Ik durf er niet eens te stuiteren want alles is er zo bijzonder netjes en authentiek dat ik er alleen maar rommel zou schoppen…

Ik was er natuurlijk zelf ook eventjes, en wat mij opviel was de bescheidenheid, rust, enorme warmte en professionaliteit. Om 16:00 uur was het tijd voor….rosé! Dat was dan wel een klein probleem voor de horeca, want bier en rood/wit waren alom vertegenwoordigd maar rosé?!

VechtdalFood maar eens gevraagd en ja natuuuurlijk!!! Het ontbrak niet aan prominenten zoals Ilona Lagas, Ron Nijhof, lokale bierbrouwers en onze boerderijwinkel Ommer Marke. Ook waren er veel ondernemers uit het Vechtdal aanwezig, als standhouder maar ook als gast. Roze kruiwagens! Ik zeg het je: ROZE kruiwagens.

Je kunt het je niet voorstellen hoever het magenta van het Vechtdal zich uitstrekt! Voor de Ommer Ondernemers stonden daar ineeens 3 boertjes met vorlijke roze kruiwagens vol sto. Met aankomende evenementen in Ommen en ook een korte verwijzing naar de aanbiedingen en acties van winkeliers aldaar. Bijzonder leuke actie waarbij op veel publieke belangstelling kon worden gerekend. Zelf heb ik de avond mogen afsluiten met het verlies van een tweetal bijzondere stuiterbaldragende onderbroeken; koeieprint, met in de band het WordFeut-woord: BOER… Zie ze maar eens te krijgen!

Nu heb ik ze laten liggen op een hoogstaand terras van een niet nader te noemen Zonnig hotel/restaurant. Wist je trouwens dat een dineetje aldaar niet veel duurder is dan een avondje uit? En smaak, och smaak! Ik heb smaak ervaren die dicht bij heel private gevoelens in de buurt komen!

Als stuiterbal heb je natuurlijk alle telefoonnummers en na een kort gesprek werd de gelofte ingelast dat alle medewerkers mijn onderbroeken zouden zoeken… Ik hoop werkelijk dat iedereen ze lelijk vindt, anders wordt het morgen een echte zwabberdag ;))

De avond werd afgesloten op een heerlijk verwarmd terras in Ommen, met een topmodel; en dat gaat je niet bepaald in de koude kleren zitten. Hoe topmodellen ook nog een echt intelligent kunnen zijn……Lijkt Stuiterbal wel haha!

Tot snel lieve vrienden!

Blijf de Stuiterbal volgen via Twitter op @destuiterbal of mail naar destuiterbal@gmail.com

Lees ook

Vilsteren moet het hoofd buigen voor Epse

EPSE – Met een zwaarbevochten ‘bloed, zweet en tranenoverwinning’ op Mariënheem in de pocket reisde …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.