caribisch feest in dedemsvaart

Na de geslaagde eerste editie van 2011 krijgt het zomercarnaval in Dedemsvaart een vervolg. Zaterdagavond 14 juli organiseert carnavalsvereniging De Venekloeten in samenwerking met ’t Centrum en JHC (Jan Hofsink) de tweede editie van het Caribische feest in de grote zaal van gebouw ‘t Centrum. Het thema van de avond is ‘strand’ en de organisatie ziet de gasten dan ook graag in strand- en/of zomerse kleding op het feest verschijnen.

Omdat de meeste feesten van de carnavalsvereniging plaats vinden tussen november en maart heeft de activiteitencommissie vorig jaar het plan opgevat om daar een zomeractiviteit aan toe te voegen. Samen met ’t Centrum en Jan Hofsink van JHC is toen gekozen voor het zomercarnaval. De Caribische avond kwam vorig jaar wat langzaam op gang maar eindigde in een mooi tropisch feestje. De ritmische klanken van de brassband zorgden voor veel beweging onder de in zomerse kledij gestoken gasten. De organisatie nam toen het besluit dat het niet bij een eenmalige gebeurtenis moest blijven en dat er in 2012 een tweede editie van het Caribische feest in Dedemsvaart moest worden georganiseerd.

Zaterdagavond 14 juli zal ook de nieuwe zomerprinses en haar hofdame worden gepresenteerd. Het nieuwe zomerduo wordt gekroond door Patricia Nanning, de zomerprinses van 2011. Haar hofdame was toen Hanneke de Gorter.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door het Venekloeten DJ-team en door een zeer ervaren brassband. Brassband Tripple-B uit Rotterdam is door de organisatie geboekt voor een swingend optreden in Dedemsvaart. Het tropische feestje begint om 20.30 uur en de entree bedraagt vijf euro per persoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.