boeren frank gerhard en martijn bij bzv live

Veel oud-deelnemers van het populaire KRO programma Boer zoekt Vrouw zijn op zaterdag 19 mei in Vilsteren te vinden. Op de zaterdag na Hemelvaart vindt daar de eerste editie van Boer zoekt Vrouw LIVE plaats.

Boer Frank presenteert zijn geitenmelkijs, boer Gerhard laat z’n eigen Nederlandse wijn proeven en boer Jos zorgt ‘s middags met zijn Dycke als DJ-duo voor een feestje op de dansvloer. Boer Martijn (uit seizoen 2006) verkoopt kinderkleding op de boerenmarkt. Vanzelfsprekend is ook presentatrice Yvon Jaspers van de partij. En dat is nog maar een klein onderdeel van het programma van dit evenement midden in het boerenleven. Voor het volledige programma en tickets kunt u terecht op www.boerzoektvrouwlive.nl.

Ook op het programma van Boer zoekt Vrouw LIVE: een boerenkermis, een kalverkeuring, verschillende demonstraties en veel optredens voor jong en oud. Onder andere Kensington (ex 3FM mega-hit), Milkbar (ex 3FM Serious Talent), The Heinoos en Woezel & Pip staan op het podium van Boer zoekt Vrouw LIVE. Natuurlijk krijgt ook de liefde volop aandacht. Tijdens Boer zoekt Vrouw LIVE wordt een lokale editie van Boer zoekt Vrouw met boeren uit de omgeving gehouden. En de BeautyFarm en de workshops flirten of brieven schrijven (met de redactie van een bekend vrouwen-magazine) zijn een perfecte voorbereiding op Boer zoekt Vrouw 2012. Met je voeten in de klei en je hoofd in de wolken.

Tickets voor Boer zoekt Vrouw LIVE kosten 10 euro. Voor kinderen tot 12 jaar en KRO-leden geldt een gereduceerd tarief van 5 euro. Nieuwe KRO-leden kunnen als welkomstgeschenk geheel gratis naar het evenement. De tickets zijn verkrijgbaar via www.boerzoektvrouwlive.nl

Zondag 13 mei is de kick-off van het nieuwe seizoen Boer zoekt Vrouw. Tien vrijgezelle boeren stellen zich voor aan Nederland in de hoop ware liefde te vinden. Vanaf 2 september is te zien hoe het deze boeren vergaat op hun liefdespad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.