Home / archiefcentraal / balans steunt samenloop voor hoop

balans steunt samenloop voor hoop

Balans Fysiotherapie & Fitness uit Dalfsen houdt op zaterdag 2 juni een sponsoractie voor KWF Kankerbestrijding. Van 9 tot 12 uur zijn er verschillende workshops te volgen, zoals cupcakes decoreren, schilderen en (zeep)kettingen maken. Ook worden er massages, yogalessen en kleur- en stijladviezen gegeven. De opbrengsten, 2,50 tot 10 euro per activiteit, komen geheel ten goede aan het goede doel.

Op 16 en 17 juni 2012 vindt in Ommen een Samenloop voor Hoop plaats. Tijdens dit evenement wandelen teams 24 uur lang in estafettevorm over de Atletiekbaan van ACO van Elderen op sportpark Westbroek, om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Onderdeel van het evenement is de kaarsenceremonie. Iedereen kan een Kaars van Hoop opdragen aan iemand die kanker heeft of heeft gehad, door op een papieren kaarsenzak een persoonlijke boodschap te schrijven. Het gedenkmoment vindt plaats als alle kaarsen zijn aangestoken rondom de baan. Voor 5 euro is een kaarsenzak af te halen bij de praktijk van Balans Fysiotherapie & Fitness. Ook dit bedrag gaat naar KWF Kankerbestrijding.

Belangstellenden voor de activiteiten van Balans Fysiotherapie & Fitness kunnen zich inschrijven door te bellen met 0529 432130.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.