azmani wil nieuwe periode in tweede kamer

VVD’er Malik Azmani uit de gemeente Ommen stelt zich opnieuw beschikbaar voor een zetel in de Tweede Kamer. De politicus, woonachtig in Stegeren, is Kamerlid sinds 2010.

Azmani hoopt voor de verkiezingen van 12 september een mooie plaats op de kieslijst van de VVD te bemachtigen. In de Tweede Kamer hield hij zich tot nu toe vooral bezig met Europese Zaken, Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Veiligheid en Justitie.

“Ik ben de politiek ingegaan omdat ik graag maatschappelijke verantwoordelijkheid draag vanuit een liberale visie,” zo stelt Azmani op de site van de Tweede Kamer. “Ik geloof in de eigen kracht van mensen. Die moet je faciliteren.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.