asc62 en nieuwleusen missen scherpte

Het seizoen zit er op, dat was te merken aan de voetballers van ASC’62 en Nieuwleusen. Beiden misten de scherpte om er nog wat van te maken. Freddy Smit vond het een knappe prestatie van De Esch dat er nog vol voor ging. “Ze zijn vorige week gedegradeerd en dan nog zo’n inzet. Prima en wij speelden vooral in de eerste helft erg slecht”. ASC verloor met 2-3.

Hans Roeland zag het zelfde met zijn Nieuwleusen. Drienerlo vocht voor de laatste kans en pakte die ook. Door een 0-3 zege mogen de studenten nog promotie degradatie wedstrijden spelen, want ze passeerden SVVN op de ranglijst dat nu rechtstreeks naar de derde klasse gaat.

Kloosterhaar sloot af met een ruime zege op Wilsum 0-3. Met zes punten voorsprong kan de ploeg zich verheugen op de derde klasse, wat met deze selectie moet lukken.

Lemele sloot het seizoen ook netjes af met een 4-3 zege op Edon. De winnende treffer viel vlak voor tijd. Steven Warmelink maakte zijn tiende van dit seizoen en werd zodoende topscoorder van Lemele.