agricola geeft startschot duurzaam bedrijf

Energiekosten vormen bij elk bedrijf een vaste kostenpost. Maar zijn deze bij de bedrijven goed in beeld? De gemeente Dalfsen wil bedrijven helpen deze kostenpost omlaag te brengen, door bedrijven minder energie te laten verbruiken. Want minder energie verbruiken, geeft minder CO2-uitstoot en dus een duurzamer Dalfsen.

Om het doel te bereiken worden aantrekkelijke regelingen ingezet, zoals energiescans met korting, een ‘geld-terug-actie’ bij investeringen in duurzame maatregelen en leningen met een zeer lage rente. Op de website www.duurzaambedrijfdalfsen.nl staat alle informatie over deze regelingen.

De gemeente Dalfsen wil in 2025 een CO2-neutrale gemeente zijn en daarom ook van Duurzaam Bedrijf

Dalfsen een groot succes maken. Daarom is er een Energieloket voor bedrijven ingericht waar ondernemers met al hun energievraagstukken terecht kunnen.

Het Energieloket wordt vormgegeven door Archetex en het Energie Kenniscentrum. Beide bedrijven zijn gevestigd in de gemeente Dalfsen. De combinatie van de expertise van Archetex en het Energie kenniscentrum zorgen ervoor dat ondernemers snel en vakkundig geholpen worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.