Home / archiefcentraal / aanrijding tussen tractor en fietser

aanrijding tussen tractor en fietser

Een 64-jarige wielrenner uit Hardenberg is maandagochtend 21 mei gewond geraakt bij een aanrijding met een tractor op de Eggenweg in Hardenberg. De 56-jarige tractorbestuurder nam de binnenbocht en zag de tegemoetkomende wielrenner over het hoofd. Hij heeft nog geprobeerd om uit te wijken maar kon niet voorkomen dat de fietser viel en daarbij werd geraakt door de achterband van de tractor. Hij liep onder meer een gebroken sleutelbeen op en is naar een ziekenhuis gebracht.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.