Home / archiefcentraal / aanrijding tractor en auto op buldersweg

aanrijding tractor en auto op buldersweg

De bestuurder van de tractor, een 17-jarige jongeman uit de gemeente Raalte reed op het Westeinde in de richting van Nieuwleusen. Een 62-jarige man uit Nieuwleusen reed in zijn auto achter hem op dezelfde weg. De tractorchauffeur wilde linksaf slaan en verklaarde zijn richtingaanwijzer 100 meter voor de afslag aangedaan te hebben. Op het moment dat hij linksaf sloeg, haalde de man in de auto hem over de doorgetrokken streep in en botste tegen het linkervoorwiel van de tractor. De Nieuwleusenaar werd door de brandweer uit zijn auto geknipt en met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.