Home / archiefcentraal / aanrijding in dalmsholte autos in de berm

aanrijding in dalmsholte autos in de berm

De bestuurder van een brommobiel had bij het oversteken van de kruising een groene Toyota over het hoofd gezien. De auto’s kwamen hard met elkaar in aanraking, waarna ze beide met de neus in de berm tot stilstand kwamen.

De auto’s raakten zo zwaar beschadigd, dat bergingsbedrijf Autax uit Ommen de beide auto’s opgetakeld heeft, en afgevoerd heeft naar een autobedrijf. Bij de aanrijding liep niemand letsel op; waarschijnlijk blijft het bij wat blauwe plekken en spierpijn.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.