Home / archiefcentraal / aanmelden damito consumentenbeurs in juni

aanmelden damito consumentenbeurs in juni

Ondernemers die in 2013 met hun bedrijf op de Damito Consumentenbeurs willen staan, kunnen zich vanaf begin juni aanmelden voor een standplaats. De beurs staat gepland voor donderdag 28 februari, vrijdag 1 maart en zaterdag 2 maart.

Volgend jaar is het zestig jaar geleden dat er door de winkeliersvereniging in Dalfsen een eerste middenstandsbeurs werd georganiseerd. Op een terrein aan de Ruitenborghstraat, naast de huidige groepspraktijk werd een grote tent neergezet van waaruit de plaatselijke middenstanders hun waren onder de aandacht brachten. Na verloop van tijd kwam de organisatie in handen van Stichting Damito. Er werd een goed doel gekoppeld aan de consumentenbeurs en vanaf toen vond de beurs eens in de drie jaar plaats.

Ter gelegenheid van het zestigjarig bestaan van de Damitobeurs is een nieuwe website ontwikkeld. Eén van de thema’s ‘Het goede blijft’ komt terug in de mooie zwart-witfoto van de beurs in 1953 die op de homepage staat. Naast het hoofdthema wordt aandacht besteed aan lifestyle, gezelligheid en duurzaamheid.

Aanmelden voor een standplaats kan via het formulier op www.damito.nl, bij meer aanmeldingen dan plaatsen, wordt de beurs op volgorde van aanmelding ingedeeld.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.