Home / archiefcentraal / wedstrijd van de week usv dalfsen

wedstrijd van de week usv dalfsen

Dalfsen staat op een keurige derde plek in de Vijfde Klasse H. De ploeg behaalde in achttien wedstrijden 32 punten. Vlak daaronder, met 31 punten, staat USV. Alleen de mannen uit Nieuwleusen hebben nog een wedstrijd tegoed. USV kan dit weekend dan ook de derde plaats overnemen.

De kracht van Dalfsen is het scorend vermogen. Alleen koploper OVC ’21 scoorde dit seizoen tot nu toe mee. Maar of de doelpuntenmachine dit weekend ook werk moet nog blijken. Want tegenstander USV incasseerde dit seizoen slechts 22 tegendoelpunten en is daarmee de minst gepasseerde ploeg.

De wedstrijd op sportpark Hulsterlanden in Nieuwleusen begint zondag om 14.00 uur. Tot die tijd mag je een voorspelling op de uitslag uitbrengen, in een korte reactie onder dit artikel. Dat mag tot de aftrap, dus tot zondagmiddag 13.59 uur. Slechts één voorspelling per e-mailadres, bij meerdere goede voorspellingen wordt er een winnaar geloot.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.