wedstrijd van de week ovc 21 marienheem

De kersverse kampioen OVC ’21 neemt het zondag op tegen Mariënheem. Maar bang voor de tegenstander is Mariënheem absoluut niet. “Ik verwacht dat OVC ’21 zich niet voor de volle honderd procent zal inzetten. De motivatie zal een beetje zijn weggezakt”, zegt Mariënheem-trainer Sander Brinkman.

Mariënheem verkeert de laatste weken in uitstekende vorm. Zo werden er van de laatste vier wedstrijden drie gewonnen. Zondag werd Broekland met 3-2 opzij gezet. Tegen OVC ’21 gaat de trainer dezelfde tactiek toepassen als tegen Broekland.

“We gaan vol op de aanval, net als afgelopen zondag. Bij rust stonden we al met 3-0 voor. Ik denk dat we zondag een goede kans maken om te winnen. Vooral tegen de betere ploegen zijn wij goed. Dan komt er meer ruimte. Ik zie het dan ook positief in.

De wedstrijd tussen OVC ’21 en Mariënheem in de Vijfde Klasse H is deze week de Time Out Sport Jack Hutten Wedstrijd van de Week. De bal gaat om 14.00 uur rollen op sportpark Westbroek in Ommen. Tot die tijd mag je een voorspelling op de uitslag uitbrengen, in een korte reactie onder dit artikel. Dat mag tot de aftrap, dus tot zondagmiddag 13.59 uur. Slechts één voorspelling per e-mailadres, bij meerdere goede voorspellingen wordt er een winnaar geloot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.