Home / archiefcentraal / vv lemelerveld 3 overtuigend kampioen

vv lemelerveld 3 overtuigend kampioen

Op een zinderend en publiekvol sportpark Heidepark is Lemelerveld 3 afgelopen weekend op overtuigende wijze kampioen geworden, zonder groots te spelen. Het werd 6-3 in het voordeel van Lemelerveld. Dit was zelfs geflatteerd, aangezien Dedemsvaart slechts twee maal op goal schoot.

Voor Lemelerveld waren de kansen om te zoenen, maar de liefde voor de bal werd vaak niet beantwoord. Dit mocht echter de feestvreugde niet drukken. Na de zege volgde een prachtige dag voor de VV Lemelerveld met veel sfeeracties en ander volksvermaak.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.