Home / archiefcentraal / vijf man gepakt bij drugsonderzoek dalfsen

vijf man gepakt bij drugsonderzoek dalfsen

Bij een onderzoek naar drugshandel in Dalfsen heeft de politie vrijdag vijf personen aangehouden. Op de Kranenburgweg in Zwolle werd een 24-jarige Zwollenaar in zijn auto aangehouden. Op de Heinoseweg in Dalfsen werd een 21-jarige Dalfsenaar gearresteerd. Beiden worden verdacht van overtreding van de opiumwet.

Op de Haersolteweg in Dalfsen werden dezelfde avond een 29-jarige vrouw uit Vries en een 27-jarige man uit De Wijk in hun auto aangehouden. De politie trof verdovende middelen aan in hun auto. In het centrum van Dalfsen arresteerde de politie een 24-jarige Dalfsenaar die ervan word verdacht verdovende middelen te hebben verkocht bij een pand in Dalfsen. Alle vijf zijn ingesloten.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.