van der heijden derde belofte in honselersdijk

Het voltallig team van ATB-Team Lemelerveld stond aan het vertrek van de wedstrijd. Het parcours in Honselersdijk bevatte vele korte klimmetjes, single tracks en een kunstmatig aangelegde afdaling bestaande uit rotsblokken. De omloop lag er in tegenstelling tot de verwachtingen droog bij.

Bij de Masters 40+ ging Dienand Broekhuis van start. Aanvankelijk leek Broekhuis af te gaan op een klassering ruim binnen de top tien. In de laatste twee ronden moest hij echter nog wat plaatsen prijs geven. Broekhuis passeerde na ruim een uur koers als elfde de eindstreep.

Rick Oosterlaar en Jeroen Wessel stonden aan het vertrek bij de wedstrijd voor Amateurs. Rick vertrok voortvarend en kwam rond plek zes te rijden. Deze positie wist hij de gehele wedstrijd vast te houden. Even had Rick nog uitzicht op plek vijf, maar in de eindsprint moest hij het afleggen. Hij werd keurig zesde. Jeroen kende een matig begin van de wedstrijd. Hij viel terug tot buiten de top twintig. In de laatste twee ronden herpakte hij zich en reed nog sterk terug naar voren. Jeroen finishte op een viertiende plek.

Bij de Elites en Beloften gingen Rob en Mark van der Heijden en Jordy Luisman van start. Jordy kwam in zijn eerste mtb-wedstrijd na het cross-seizoen al snel op plek zes te rijden. Deze positie hield hij de hele wedstrijd vast en was tevens zijn eindklassering. Kort hierachter reed Rob. Ook hij reed een zeer constante wedstrijd. Rob finishte op plek 8 overall en werd nadien als derde belofte gehuldigd. Mark reed aan het begin van de wedstrijd kort achter Rob. Hij viel in de laatste ronden een aantal plaatsen terug en finishte net buitende top-tien.

Komend weekend staat op zondag een Nationale wedstrijd op de Havelterberg op het programma.

Kijk voor meer info op www.atbteamlemelerveld.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.