valk tweede op wk superbike in assen

Kevin Valk van het Serco Willems Racingteam uit Lemelerveld heeft afgelopen weekend de tweede plek bemachtigd tijdens de slotrace van het WK Superbike in Assen. In de eerste kwalificatie op vrijdag reed Valk zich naar de voorlopige pole position. Op zondagochtend vroeg werd de tweede kwalificatie verreden waarbij de tijden van vrijdag bij lange na niet werden gehaald door de koude en natte baanomstandigheden.

Zondagmiddag om 18.00 uur vertrok de Ten Kate Honda vanaf de eerste startplek. Kevin had kopstart en ging de eerste zes ronden als een speer, waarbij hij koploper De Boer goed kon volgen. Toen het daarna licht begon te regenen en Kevin een hachelijk momentje had bij het uitkomen van de Strubbenbocht, nam hij even gas terug waardoor hij terugviel naar de vierde plek. In de laatste vier ronden wist Valk op een opdrogende baan de tweede plek veilig te stellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.