Home / archiefcentraal / twaalf koninklijke onderscheidingen in dalfsen

twaalf koninklijke onderscheidingen in dalfsen

Elf inwoners van de gemeente Dalfsen hebben vrijdag een Koninklijke Onderscheiding ontvangen. Margriet Beck–Terpstra uit Lemelerveld, Allie Bos-Veenstra uit Nieuwleusen, Diny Brok–Knol uit Dalfsen, Dinie Katgert-Veltink uit Dalfsen, Freek Bongers uit Dalfsen, Erik van Duren uit Nieuwleusen, Martin Haas uit Lemelerveld, Evert Hulleman uit Nieuwleusen, Jan Katgert uit Dalfsen, Gé Mulder uit Lemelerveld en Bertus Paarhuis werden allen benoemd tot Lid in de orde van Oranje Nassau.

Zaterdagochtend ontvangt er ook nog iemand een Koninklijke Onderscheiding uit handen van burgemeester Noten. Bernhard Booijnk wordt benoemd tot Lid in de orde van Oranje Nassau. De heer Booijnk kon vrijdag niet bij de lintjesregen aanwezig zijn, daarom ontvangt hij de onderscheiding een dag later. Decorandus is vrijdag telefonisch geïnformeerd door burgemeester Noten.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.