trainers gezocht jvc dedemsvaart

JVC Dedemsvaart, de jeugdafdeling van SCD ’83 en SV Dedemsvaart, zoekt met ingang van het nieuwe seizoen enkele enthousiaste en ambitieuze trainers. Sander de Boer, de huidige trainer van de B1 junioren, wordt met ingang van het nieuwe seizoen de trainer van de A junioren.

Omdat De Boer zaterdag 14 april met B1 het kampioenschap in de wacht sleepte, komt JVC Dedemsvaart B1 met ingang van het seizoen 2012-2013 in de eerste klasse. Voor de toekomstige trainer een mooie uitdaging om het niveau nog verder te verhogen.

Ook voor JVC Dedemsvaart D1 moet het jeugdbestuur op zoek naar een nieuwe trainer of nieuwe trainers. Het team wordt momenteel getraind door John Hofman en Tonny Hulleman en er worden goede resultaten geboekt. Er is een reële kans dat dit seizoen promotie naar de eerste klasse bewerkstelligt. De huidige trainers John Hofman en Tonny Hulleman worden volgend seizoen de trainers van JVC Dedemsvaart C1.

De nog jonge, maar zeer dynamische jeugdafdeling wil op prestatieniveau stappen voorwaarts maken. Van de jeugdtrainers van JVC Dedemsvaart wordt verwacht dat ze de technische commissie ondersteunen bij het op een hoger niveau brengen van de jeugdspelers.

Belangstellenden voor de vacante functies kunnen contact opnemen met technisch coördinator Peter ten Katen, email: ptenkaten@hotmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.