sponsoravond sv nieuwleusen

Na ruim een jaar voorbereiding gaat S.V. Nieuwleusen van start met een eigen bedrijvenclub. Woensdagavond 25 april is er een sponsoravond in Partycentrum De Deel in Nieuwleusen, waarbij de plannen omtrent deze bedrijvenclub gepresenteerd worden. De sponsoravond gaat om 20.00 uur van start.

Tijdens deze avond krijgt iedereen de gelegenheid om een woordje te wisselen met andere sponsoren en met de mensen van S.V. Nieuwleusen. Een ander zeer belangrijk element van deze avond is gezelligheid. Daarom zorgt de band The Rockiers voor sfeervolle muziek en worden de lachspieren los gemaakt door een rasechte entertainer.

Daarnaast wordt er deze avond het startschot gegeven voor de bedrijvenclub: een nieuw initiatief van S.V. Nieuwleusen. Na een lange periode van inventariseren en brainstormen met diverse ondernemers over de invulling, gaat men nu daadwerkelijk aan de slag met de bedrijvenclub.

Het programma van woensdagavond is als volgt:

20.00 uur : Ontvangst

20.30 uur : Welkom en introductie bedrijvenclub

21.00 uur : Voortzetting van de avond met muziek en entertainment

23.30 uur : Afsluiting

De organisatie van deze avond wil graag weten hoeveel personen er komen. Daarom is het belangrijk dat men dit voor 10 april doorgeeft en daarbij aangeeft met hoeveel en welke personen. Dit kan via het e-mailadres: sponsoring@svnieuwleusen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.