Home / archiefcentraal / selectietrainers sv dalfsen tekenen bij

selectietrainers sv dalfsen tekenen bij

SV Dalfsen heeft afgelopen week de contracten van Patrick Dijkstra (SV Dalfsen 1) en Andries Lindeboom (SV Dalfsen 2) verlengd. Beide trainers tekenen bij voor één seizoen. “De samenwerking tussen SV Dalfsen en Patrick Dijkstra is prima. De sfeer in het team is goed, de prestaties vertonen een stijgende lijn en de verstandhouding met de spelers is uitstekend”, laat het bestuur weten.

“Zowel de trainer als ook de spelers hebben vertrouwen in elkaar uitgesproken en er zijn afspraken gemaakt om de gehele organisatie rondom het team verder te professionaliseren.”

Het eerste team van SV Dalfsen 1 heeft zich inmiddels op de tweede plaats in de vijfde klasse H genesteld en heeft zicht op de nacompetitie. Andries Lindeboom heeft afgelopen week zijn trainersdiploma behaald en de doelstelling van het team voor het huidige seizoen (handhaving ) is inmiddels ook gerealiseerd. Wellicht zit er nog meer in het vat want een periodetitel behoort ook nog steeds tot de mogelijkheden.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.