Home / archiefcentraal / schoonheidsspecialistes houden open dag

schoonheidsspecialistes houden open dag

Samen zijn we sterker. Met die gedachte zitten kapster Irma Zantingh, pedicure Marian Soepenberg, eigenaar Hester Wermink van schoonheidssalon Blush en nagelspecialiste Saskia Zuidema samen in een fraai pand op bedrijventerrein De Strangen. “We bieden samen een complete behandeling onder één dak,” zegt Zantingh. “Sommige klanten maken er echt een dagje uit van.” Zaterdag 21 april houden de dames open huis.

In april 2008 begon Irma Zantingh hier met Kapsalon Pascale, waar tevens een zonnestudio bij in zit. “Ik had elders al een kapsalon, maar dat werd te klein. Toen dit pand te koop kwam was dat voor mij een mooie kans, die ik niet kon laten lopen.” Al gauw trok ook Soepenberg met ‘Pedicure Marian’ bij haar in. Zij is medisch pedicure en specialist op het gebied van voeten. Zo is Soepenberg ook docent voetverzorging. Niet lang daarna kwam ook Zuidema erbij met haar nagelstudio ‘Nails & Care’. “We zijn allemaal zelfstandig en doen waar we goed in zijn,” aldus Zuidema.

Op 1 april opende ook Hester Wermink haar schoonheidssalon Blush in het pand aan de Slagenkampweg. Zij was al eigenaar van een drogisterij-parfumerie in het centrum van Ommen. “Daarmee is het plaatje compleet,” zegt Zantingh. “Mensen kunnen hier nu komen voor hun handen, voeten, nagels, hoofd, huid en haar. We hebben klanten die een complete behandeling willen en bij ons allemaal langs komen. Het is eigenlijk net een klein winkelcentrum.” Door deze aanvulling is er nu een aanbod van kapsalon, medisch pedicure, nagelstudio, bewegingsbanken, zonnebanken en een schoonheidssalon.

De dames houden op 21 april tussen 10.00 en 15.00 uur Open dag. Er zijn diverse demonstratie op het gebied van voetverzorging, visagie, nagel- en handverzorging, gezichtsbehandeling en knippen, stylen en kleuren van het haar. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. De vier bedrijven bevinden zich aan Slagenkampweg 9 in Ommen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.