pannekoeken verkocht voor tanzania

Dorina Kramer uit Dalfsen verkocht vrijdag 20 april pannenkoeken voor het goede doel. Ze gaat deze zomer met ‘World Servants’ naar Tanzania. De pannenkoekenactie was volgens Kramer een groot succes.

Meteen om half 5 meldde zich al de eerste gast in het “restaurant” in de christelijke basisschool De Schakel in Dalfsen. Ondanks de verhuiswerkzaamheden die op deze school al plaatsvonden – deze week zal de school verhuizen naar de er naast gebouwde nieuwe school – bood de sfeervol gemaakte hal plaats voor meer dan 100 gasten. Medewerkers kwamen hun gebakken pannenkoeken brengen, terwijl Dorina ook ter plekke aan het bakken was. Groot en klein smulde van het goudbruine lekkers.

De opbrengst van maar liefst 550 euro komt geheel ten goede aan het project van World Servants, waar Dorina (20) komende zomer aan mee gaat doen. Zij is al twee keer eerder mee geweest met World Servants. “Dat was naar de Dominicaanse Republiek,” aldus Dorina. “Daar werden huizen gebouwd voor de mensen in krottenwijken en dat is ook de bedoeling is in Tanzania. Ik heb er veel zin in, vooral in het bouwen en het kinderwerk. Daarnaast gaan we bij dit project ook gezondheidsvoorlichting geven. In Tanzania wordt behalve met de plaatselijke kerken ook samengewerkt met Dorcas. Ik ben blij dat zoveel mensen mij geholpen hebben om deze actie tot een succes te maken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.