Home / archiefcentraal / palthepop niet op koninginnedag in oktober

palthepop niet op koninginnedag in oktober

Er wordt dit jaar geen Palthepop georganiseerd rond Koninginnedag. De reden is dat Koninginnedag op maandag is en de zondagavond geen optie is om het muziekfestival te organiseren. Op zaterdagavond 28 april wordt er door de bevriende organisatie van Oranjepop in Ommen het gelijknamige festival georganiseerd. Hier treden vanaf 20.00 uur in de feesttent 2 bands op: The Doors in Concert en Once, met als inspiratiebron Pearl Jam.

Palthepop wordt nu georganiseerd op zaterdagavond 27 oktober en vindt plaats in het dan verbouwde “t Witte Peerd. Het indoor festival biedt plaats aan 300 personen. De organisatie heeft al een topper binnengehaald. De gelouterde Classic Rock Coverband First Avenue komt met Bert Heerink. Deze zanger van Vandenberg had in de jaren tachtig een hit in Nederland en Amerika met het nummer Burning heart.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.