ovc21 overtuigend kampioen

Vanavond is er groot feest in de kantine van OVC’21 want het vlaggeschip maakte vanmiddag aan alle onzekerheid een einde door in Luttenberg gelijk maar de eerste kans te pakken. Koen Daman schoot OVC’21 in de 85ste minuut naar de overwinning , waardoor OVC”21 niet meer is in te halen.

Voorzitter Bram Hoving was maar al te blij met dit resultaat. ,, We zijn blij dat het rechtstreeks is gebeurd, want met de nacompetitie hebben we slechte ervaring. Vanavond is er instuif in de kantine met muziek, dus je bent van harte welkom.”.

OVC’21 gaat weer naar de vierde klasse en daar hoort het ook zeker thuis.Met dit jonge elftal kan weer uit gekeken worden, naar een hoger nveau. Daarnaast komen er nog jonge talenten aan. Broekland verloor vanmiddag ook weer dus OVC’21 was zowieso kampioen geworden, maar met een zege smaakt het bier nog beter.

Met nog twee wedstrijden voor de boeg heeft OVC’21 18-43, Broekland 18-32, USV 18-32.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.