Home / archiefcentraal / ovc21 kan zondag titel pakken

ovc21 kan zondag titel pakken

Als het aan de mannen van OVC’21 ligt wordt zondag de titel binnen gehaald. Zondag moeten ze tegen SDOL spelen en bij een overwinning is het kampioenschap een feit. SDOL zal zich niet zo maar gewonnen geven, want afgelopen zondag werd de andere titel kandidaat Broekland met maar liefst 3-7 op eigen veld verslagen.

OVC’21 won moeizaam van rode lantaarn drager Ulu Spor met 1-0. De Turkse ploeg was in Zwolle met 1-0 afgedroog, en wilde dat voor komen. Zelf na de 1-0 van Michel Veldkamp bleven de spelers zich ingraven. OVC’21 wist zich er weinig raad mee. Zondag zal er uit een ander vaatje getapt worden op het kunstgras van SDOL.

Bij een zege (als Broekland punten laat liggen kan ook een gelijk spel genoeg zijn) is het feest in Ommen. Zeker is dat er heel wat supporters mee komen naar Luttenberg om de ploeg de nodige steun te geven. Zondag middag om 14.00 is de aftrap en om 16.00 weten we meer of OVC’21 naar de vierde klasse gaat of niet, of dat we nog een weekje moeten wachten.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.