Home / archiefcentraal / ondernemend dalfsen aan het woord

ondernemend dalfsen aan het woord

“Kinderen leren nu voor banen die nog niet bestaan. Denk aan de ontwikkeling van Apps en de digitale vingerafdruk. Social media als Facebook worden steeds meer gebruikt om bepaalde doelgroepen te bereiken voor het aanbieden van producten. Als ondernemer heb je geen invloed op de veranderende tijden die ook het koopgedrag van de consument beïnvloeden. Maar je kan er wel op anticiperen.”

Gastspreker Knillis van der Schaaf (Kamer van Koophandel) sprak inspirerende woorden op de ledenvergadering van Ondernemend Dalfsen, afgelopen dinsdag in Brasserie de VIIDeugden. Hij moedigde de ondernemers aan om iets te doen met de genoemde ideeën op deze avond: “Met meerdere ondernemers kan je elkaar creatief aanvullen en een onderscheidend vermogen creëren. Helemaal omdat Dalfsen een sterke koopkracht heeft en een groots winkelaanbod.”

Zo werd voor de pauze een voorzet gegeven voor een ludieke actie om het middagprogramma van de Blauwe Bogen Dagen te verbinden met het avondprogramma, waardoor het de hele dag gezellig blijft in het centrum. Ook zijn er plannen voor een ‘Boerenweek’ in het najaar. Verder werd door het bestuur bekend gemaakt dat (met behoud van een ieders verantwoordelijkheid en mogelijkheden) verschillende partijen samenwerken, om met gebundelde krachten een leidraad te realiseren voor de ruimtelijke ontwikkelingen in het dorpshart. Het gaat om de partijen: Vrienden van Dalfsen, Plaatselijk Belang dorp Dalfsen, Historische Kring Dalfsen en Ondernemend Dalfsen. Dit wordt begeleid door het Atelier Overijssel en zal in samenwerking met de gemeente gerealiseerd worden. De boodschap van deze avond was duidelijk: “Dalfsen kan zich onderscheiden en daar gaan we voor!”

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.