Home / archiefcentraal / normaal weer naar dalfsen

normaal weer naar dalfsen

Zoals elk jaar komt Normaal deze zomer weer naar Dalfsen. Voor de 28e keer vindt het concert plaats in de megatent aan de Brinkweg. Het begrip ‘normaal doen’, kreeg vorig jaar nogal wat aandacht na een aanvaring in de Tweede Kamer tussen premier Rutte en Geert Wilders.

Op zaterdag 7 juli voegen duizenden liefhebbers van de boerenrock in Dalfsen de daad bij het woord: Zij weten al jaren hoe het werkt en gaan weer een avond echt Normaal doen. Fatsoenlijk feesten met elkaar tijdens het grootste Normaal-optreden van Nederland. ‘Anhangers en daldeejers’ uit het hele land komen jaarlijks naar het Vechtdal om het spektakel mee te maken.

De oerbezetting met Buizen Beernd, Frederik Puntdroad, Brekken Jan Schampschot en Wimken van Diene doet oude tijden herleven. Even later wordt deze formatie gevolgd door Normaal anno 2012 in de grote formatie met onder meer Jan Wilm Tolkamp, Roel Spanjers en Fokke de Jong. Gezamenlijk zappen de muzikanten onder leiding van Bennie Jolink door de 35 jarige geschiedenis van ’s lands bekendste boerenrockband. Kaarten zijn te koop via www.normaaldalfsen.nl en diverse voorverkoopadressen in Dalfsen.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.